Έχοντας ως άξονα την γνώση, την εμπειρία και την συνεχή επιμόρφωση των στελεχών μας και στοχεύοντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες, που στηρίζονται σε σχέσεις εμπιστοσύνης, το λογιστικό γραφείο ΑΝΤΟΥΛΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ προσφέρει τα τελευταία 30 χρόνια πραγματικές λύσεις σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργασιακά θέματα ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητα του το 1984 από τον κ.Αντούλα Κων/νο και τη σύζυγο του κα.Αντούλα Δήμητρα ως μια οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα έχοντας προσθέσει στο δυναμικό του νέα στελέχη και αξιοποιώντας ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε θέματα νομικά, ασφαλιστικά, τεχνικά αλλά και θέματα μηχανοργάνωσης & μηχανογράφησης συνεχίζει να σας παρέχει με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα τις υπηρεσίες του.

Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία, που μας προσφέρει η πολυετής ενασχόληση στο χώρο και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με επιχειρήσεις από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, την καινοτομία και τη χρήση νέων τεχνολογιών, παρέχοντας με αμεσότητα και αξιοπιστία υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχεδιασμένες στις δικές σας ανάγκες, είμαστε σε θέση να καλύψουμε το σύνολο των λογιστικών απαιτήσεων και φορολογικών υποχρεώσεως των πελατών μας.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

link

Επικοινωνία

  • Εγνατία 65 – τ.κ. 54631 – Θεσσαλονίκη
  • τηλ. 2310 261656 – fax. 2310283777
  • info@antoulasaccounting.gr