Η ετήσια δήλωση φορολογίας εισοδήματος είναι η σημαντικότερη και για αρκετούς η μοναδική φορολογική υποχρέωση. Τα έμπειρα στελέχη του γραφείου μας αναλαμβάνουν την σύνταξη και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης είτε είστε μισθωτός συνταξιούχος είτε επιχειρηματίας είτε έχετε εισοδήματα από περισσότερες πηγές και εγγυόμαστε ότι θα σας αλαλάξουμε από κόπο , χαμένο χρόνο και περιττές φορολογικές επιβαρύνσεις.
Κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου υποχρεούται εντός προθεσμίας 30 ημερών από την απόκτηση του ακινήτου στην υποβολή δήλωσης Ε9.Η έγκαιρη και ορθή συμπλήρωση της δήλωσης μας γλιτώνει από πρόστιμα και φουσκωμένα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ.
Τα τελευταία χρόνια έχει θεσπιστεί από την διοίκηση η παροχή προς τους φορολογούμενους, συνήθως με εισοδηματικά κριτήρια , διαφόρων επιδομάτων  ( π.χ. επίδομα τέκνων, επίδομα πετρελαίου θέρμανσης  με σκοπό την οικονομική τους στήριξη.Παράλληλα με τις παροχές του υπουργείου οικονομικών και άλλοι κρατικοί θεσμοί και δημόσιες υπηρεσίες ( ΟΑΕΔ , Δήμοι ) παρέχουν είτε σε πάγια βάση είτε περιοδικά, επιδόματα προς ευπαθείς και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.Με ένα απλό ραντεβού και μια επίσκεψη στο γραφείο μας μπορείτε να ενημερωθείτε για υπάρχουσες παροχές που δικαιούστε και μπορεί ούτε καν να το γνωρίζατε ενώ παράλληλα εμείς να προχωρήσουμε στην συγκέντρωση δικαιολογητικών και την υποβολή της αίτησης προκειμένου να λάβετε την σχετική ενίσχυση.
Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τα υπάρχοντα προγράμματα ρύθμισης οφειλών σε ΔΟΥ , Ασφ.Φορείς και Δήμους και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί για την ρύθμιση των δικών σας οφειλών.
Η σύναψη μίας προφορικής ή έγγραφης συμφωνίας μίσθωσης ενός ακινήτου δημιουργεί στον εκμισθωτή την υποχρέωση γνωστοποίησης της συμφωνίας στην φορολογική αρχή.Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική υποβολή των συμφωνητικών μίσθωσης ακίνητης περιουσίας, κατόπιν ραντεβού , άμεσα, απαλλάσσοντας σας από εν λόγο υποχρέωσης.
Τα έμπειρα στελέχη του γραφείου είναι σε θέση να ακούσουν οποιονδήποτε προβληματισμό σας , να σας συμβουλέψουν και να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή λύση σε οποιοδήποτε φορολογικό ή ασφαλιστικό θέμα σας απασχολεί.
Αναλαμβάνουμε να σας εκπροσωπήσουμε προκειμένου να διεκπεραιώσουμε προσωπικές σας υποχρεώσεις σε Εφορίες , Ασφ.Ταμεία , ΟΑΕΔ και λοιπούς δημόσιους οργανισμούς.
Οι συνηθέστερες διεκπεραιώσεις που μας αναθέτουν οι πελάτες μας είναι
  • Έκδοση κλειδαρίθμου
  • Υποβολή φορολογικής δήλωσης στις περιπτώσεις όπου αυτή υποβάλετε υποχρεωτικά στην ΔΟΥ
  • Συμψηφισμοί – Επιστροφές απαιτήσεων από το Δημόσιο
  • Αλλαγή φορολογικής κατοικίας – ορισμός φορολογικού εκπροσώπου ( Κάτοικοι εξωτερικού

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

link

Επικοινωνία

  • Εγνατία 65 – τ.κ. 54631 – Θεσσαλονίκη
  • τηλ. 2310 261656 – fax. 2310283777
  • info@antoulasaccounting.gr